Insights -Kan jeg filtrere visningen?

Ja, du kan vælge, om Insights skal vise din personlige mødestatistik: vælg "Personal", eller om du vil se organisationens samlede mødestatistik: ,vælg "Corporate"

Din personlige mødestatistik er udelukkende tilgænglige for dig og kan ikke tilgås af andre - ikke engang din chef.

Ved valg af Corporate får du adgang til den samlede statistik for din organisation - en organisation i denne sammenhæng er defineret ud fra dit mail-domæne, så hvis jeg som medarbejder i FirstAgenda vælger "Corporate", så vil jeg se den samlede mødestatistik for alle med maildomænet @firstagenda.com

Det er vigtigt at understrege, at man ved valg af Corporate får vist en anonymiseret statistik - det er f.eks. ikke muligt at klikke på lagkage-grafen med den negative bedømmelse og få kendskab til, hvilken person der har sat thumbs down og hvilke møder der er dårligt rated.

Udover sortering ved hjælp af Personal og Corporate, så kan du også bestemme visningen af data ud fra disse 3 fastsatte tidsintervaller: