Insights - Bedøm kvaliteten af dine møderne

Med vores nye rating modul får du overblik over kvaliteten på dine møder.

For at rating-statistikken giver størst værdi, skal du ved afslutningen af et møde besvare spørgsmålet: "Var det et godt møde?"   Efterhånden som du får bedømt dine møder vil du begynde at danne dig et overblik over andelen af gode og dårlige møder via “lagkage-grafen” under Insights - siden, der viser din samlede mødestatistik.

Hvis f.eks. en stor andel af dine møder får en dårlig bedømmelse kan du via den øvrige statistik under Insights få hjælp til at højne kvaliteten på dine/jeres møder. En af årsagerne til at du overvejende har dårlige møder kunne skyldes at formålet med mødet ikke er ordenligt beskrevet inden du går til mødet - dvs. en relativ stor andel af møderne mangler en agenda.

Ud over kvaliteten på de møder, du selv deltager i, så har du også mulighed for at se, hvordan fordelingen er mellem gode og dårlige møder i din organisation. Vælg Corporate i stedet for Personal for at få vist kvaliteten af møder i hele din organisation.

Hvornår bliver jeg præsenteret for rating-knapperne?

​​Rating-knapperne bliver vist på et møde:

• når der er mindre end 10 % tilbage af mødet. Dvs. hvis du har et møde på 30 minutter, så bliver rating-knapperne vist efter 27 minutter
  • straks, hvis der bliver lagt på  ved konference-kald (f.eks. optaglse af Online-møder via Skype, Zoom, Hangouts osv.)
  • 30 minutter efter mødet bliver popup'en erstattet af et rating-panel, der ligger i toppen af mødet t.o.m. 7 dage efter mødets afslutning​

HVORDAN BEDØMMER JEG KVALITETEN AF MINE MØDER?

• åbn et afholdt møde eller et igangværende møde med mindre end 10% tilbage af tiden
  • vurdér kvaliteten af mødet ved at klikke på thumbs up eller thumbs down
  • din stemme er nu afgivet og tæller med i den samlede statistik over mødekvaliten i din organisation.

Vigtigt: Der er ingen der kan se, hvordan du har bedømt det enkelte møde. Når du bedømmer et møde som godt eller dårligt, så tæller din bedømmelse i det samlede antal af møder og ingen ved præcist hvilket møde, du har vurderet som godt eller dårligt.
Når du først har vurderet et møde, så er det ikke muligt at gøre bedømmelsen om.