Punktrækkefølgen - Kan jeg ændre den?

Ja, når du har oprettet et møde manuelt i Prepare, kan du godt ændre i punktrækkefølgen på din dagsorden.

SÅDAN ÆNDRER DU RÆKKEFØLGEN PÅ PUNKTERNE:

• klik på Redigér på Mødeoversigten ud for det møde, hvor du vil ændre punktrækkefølgen
  • placér 'musen' på det punkt, som du vil flytte
  • hold venstre museknap nede på punktet og træk det hen til den ønskede placering

Bemærk: Husk at tilpasse punktnumrene efter du har flyttet rundt på rækkefølgen. Du tilpasser punktnumrene ved at trykke på knappen Sortér (fungerer kun ved hele tal 1,2,3). Du kan også klikke på punktnummeret og manuelt tilpasse nummeret.

[Punktrækkefølge]