Hvordan sorterer jeg møderne i mødeoversigten?

Under Møder i venstremenuen, kan du sortere møderne ud fra udvalg ved at vælge et udvalg i listen "Vis møder i"

Bemærk: hvis der mangler et udvalg i listen, skal du tilmeldes udvalget som dagsordensamler

Tilpas datoerne i kalenderne øverst på siden, for at finde dagsordner der er ældre end 14 dage.

Du kan også ændre rækkefølgen på visningen af møderne, ved at klikke på kolonneoverskrifterne: Møder og Mødetidspunkt

Husk, at du kun kan se dagsordner for de udvalg, som du er ansvarlig for. Så er der et møde du ikke kan se, kan det skyldes du mangler at tilmelde dig som dagsordensamler i udvalget.