Hvad er et historisk udvalg?

Når et udvalg gøres Historisk, bliver det placeret nederst i ventrenavigationen i læsedelen af FirstAgenda. Mødedeltageren vil således ikke længere kunne se udvalget under "Mine udvalg", men vil i stedet finde udvalget under overskriften Historiske udvalg. På den måde forstyrrer et "gammelt" udvalg ikke, når en mødedeltager logger ind for at læse dagsordner i aktuelle udvalg.

Selv om et udvalg er gjort historisk, fungerer det som et hvert andet udvalg: Der kan stadig publiceres dagsordner fra et ESDH-system i udvalget, og mødedeltagerne vil stadig kunne se sine noter og markeringer på dagsordner og referater i det pågældende udvalg.

Sådan gør du et udvalg "Historisk":

• klik på menuen Udvalg
  • vælg det udvalg, som skal gøres historisk
  • aktivér markeringen for Historisk udvalg og klik på Gem

Klik på ON for at gøre udvalget historisk