Hvordan ændrer jeg min beslutning?

Du kan lave ændringer i din beslutning på samme måde, som da du oprettede den:

1. Klik på Læs dagsorden
  2. Klik ind på et dagsordenpunkt med en beslutning
  3. Klik på "Redigér"

1. Foretag dine ændringer. Læg mærke til at beslutningens status ændrer sig fra "frigivet" til "De nyeste ændringer er ikke frigivet".

1. Undervejs i ændringerne, har du altid mulighed for at læse den tidligere frigivede version, ved at klikke på det lille link i venstre hjørne: "Sammenlign med frigivet beslutning".

HUSK AT FRIGIVE DIN BESLUTNING IGEN:

Når du er færdig med dine ændringer, er det vigtigt at du nu frigiver din beslutning igen. Det gør du på forsiden af din dagsorden, på samme måde som da du frigav din beslutning i første omgang. Klik på "Klik her for at gå til samlet referat" i højre hjørne af beslutningen for at komme til forsiden.

På forsiden kan du også se en oversigt over dine beslutninger. De beslutninger du har foretaget ændringer i, vises med et lille orange udråbstegn. Hvor du her også har mulighed for at læse den tidligere frigivne version af beslutningen.

1. Klik på Frigiv samlet referat for at frigive dine ændringer.