Hvordan får jeg vist møder i den nye mødeplatform?

For at få vist møder fra et udvalg i FirstAgendas nye mødeplatform, skal du først aktivere indstillingen  "Vis møder i vores nye mødeplatform" på udvalget. Se her hvordan:

• log ind i FirstAgenda
  • klik på Udvalg i venstremenuen
  • klik på det udvalg, hvis møder skal vises i den nye mødeplatform
  • aktivér "Vis møder i vores nye mødeplatform"

• klik "Gem"

Møderne i udvalget kan nu ses i FirstAgendas nye mødeplatform.

Bemærk: det er kun fremtidige og publicerede møder, der vises i mødeplatformen fra den dato, du aktiverer indstillingen. Så møder og referater før den dato, vil ikke være synlige i mødeplatformen.

Kan du ikke se indstillingen?

Kan det skyldes, at funktionen ikke er aktiveret for organisationen. Kontakt FirstAgenda Support, for at få funktionen aktiveret: support@firstagenda.com