Hvad kan vi hjælpe med?

Hvordan sletter jeg et møde?

Overvej grundigt inden du sletter en dagsorden, da den vil forsvinde fuldstændigt fra FirstAgenda efter din sletning. Så hvis du benytter udvalg med ESDH-integration og bare skal have lavet en ændring, så foretag ændringen i dit ESDH-system og vent på, at den genpublicerede dagsorden bliver overført til FirstAgenda og frigiv denne. Den nye version vil erstatte den gamle, og mødedeltagerne vil ikke miste noter og markeringer. Men der kan naturligvis opstå situationer, hvor det er vigtigste er at få slettet dagsordnen/referatet med det samme. Læs hvordan her forneden.

VIGTIGT

Har du slettet et møde ved en fejl, er det IKKE mulighed for at gendanne mødet igen.

SÅDAN SLETTER DU Et møde:

  • vælg Møder i venstremenuen 
  • klik på dropdown-listen og vælg det udvalg, hvori din dagsorden er oprettet
  • klik på den orange pil yderst til højre ud for mødet

  • klik på den røde skraldespand øverst til højre i mødeinformationsboksen 

  • klik på Slet for at slette din dagsorden

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?

Hvordan kan vi gøre det bedre?