Hvordan kan en 'sekundær godkender' godkende et referat?

Hvis du ønsker, at en bruger skal kunne godkende et aktuelt referat i et udvalg, men samtidig ikke skal have mulighed for at godkende andre referater i udvalget, kan du midlertidigt give brugeren tilladelse til at godkende det aktuelle referat.

Indstillingen kan være nødvendig i de tilfælde, hvor en primær godkender ikke har mulighed for at godkende referatet, fx på grund af afbud til mødet, en længere periodes fravær eller lignende. Den sekundære brugere vil i sådan en situation kunne fungere som stedfortræder for den sædvanlige godkender.

Giv en sekundær godkender tilladelse til at godkende

• log ind i FirstAgenda
  • klik på Møder
  • vælg referatet hvor godkendelse er aktiveret og klik ind på fanen Indstil
  • klik på bruger-ikonet ud for aktiveringen af godkend
  • find den sekundær godkender, der skal fungere som godkender

• Indstil 'slideren' så status bliver grøn ud for brugeren med sekundær godkender rolle (deaktiver evt. den primær godkender samtidigt)

Den sekundære godkender skal nu godkende det aktuelle punkt i det pågældende referat. Send eventuelt en påmindelse til den sekundære godkender ved at sætte en flueben ud for brugeren og klik på den orange knap Påmind valgte bruger.