Opret bruger - sådan gør du

Nedenfor finder du to guides til hvordan du opretter dig i FirstAgenda. Den første guide er for dig, som ikke har et login til FirstAgenda i forvejen, altså en helt ny bruger. Hvis du scroller længere ned, kan du finde en guide til, hvordan du opretter dig i en ny organisation, hvis du i forvejen har en bruger FirstAgenda.

1. Ny bruger - sådan opretter du dig: for dig som IKKE har et eksistrende login til FirstAgenda.

2. Eksisterende login - sådan  aktiveres du i en ny organisation: for dig der allerede har et login i FirstAgenda, og som skal aktiveres i en ny organisation.

1. NY BRUGER i FirstAgenda - SÅDAN OPRETTER DU DIG:

​1. a. klik på linket i mailinvitationen

1. b. klik på knappen "Opret ny bruger+"

1. c. indtast din mailadresse i det øverste felt, en selvvalgt adgangkode i det nederste felt. Derefter klikker du på pilen for at fortsætte

1. d. indtast den SMS-kode du netop har modtaget på din mobil og klik på pilen for at fortsætte

Du har nu adgang til FirstAgenda.

2. Eksisterende login - SÅDAN aktiveres du i en ny organisation

Hvis du, som mødedeltager, i forvejen har login til FirstAgenda og har modtaget en invitation til en ny organisation, skal du udføre disse 3 trin:

2. a. klik på linket i invitaitonensmailen

2. b. udfyld felterne med dit brugernavn/e-mail og adgangskode. Klik på pilen for at fortsætte

2. c. indtast den SMS-kode du netop har modtaget på din mobil og klik på pilen for at fortsætte

Du har nu adgang til en ny organisation i FirstAgenda og kan skifte mellem de forskellige organisationer øverst i venstre hjørne.