Opret bruger - sådan gør du

Nedenfor finder du to guides til hvordan du opretter dig i FirstAgenda. Den første guide er for dig, som ikke har et login til FirstAgenda i forvejen, altså en helt ny bruger. Hvis du scroller længere ned, kan du finde en guide til, hvordan du opretter dig i en ny organisation, hvis du i forvejen har en bruger FirstAgenda.

Guide 1: Ny bruger - sådan opretter du dig: for dig som IKKE har været logget ind i FirstAgenda før.

Guide 2: Eksisterende login - sådan  aktiveres du i en ny organisation: for dig som har været logget ind FirstAgenda, og som nu skal aktiveres i en ny organisation.

Guide 1: NY BRUGER i FirstAgenda - SÅDAN OPRETTER DU DIG:

• 1A: klik på linket i mailinvitationen

• 1B: klik på knappen "Opret ny bruger+"

• 1C:
  • indtast din e-mail i det øverste felt
  • indtast en selvvalgt adgangkode i det nederste felt (ikke SMS-koden).
  • klik på pilen for at fortsætte.

Du har nu oprettet en bruger til FirstAgenda.

Modtager du ikke en SMS-kode? Se mere her: Hvorfor modtager jeg ikke nogen SMS-kode?

Guide 2: Eksisterende login - SÅDAN aktiveres du i en ny organisation

Hvis du, som mødedeltager, i forvejen har login til FirstAgenda og har modtaget en invitation til en ny organisation, skal du udføre disse trin:

• 2A. klik på linket i invitationsmailen

• 2B. Log ind med din eksisterende bruger i FirstAgenda, ved at indtaste e-mail og adgangskode. Klik på pilen for at fortsætte.
  • Bemærk: SMS-koden udsendes først når du har klikket på pilen.

• 2C. indtast SMS-koden. Klik på pilen for at fortsætte.

Du har nu adgang til en ny organisation i FirstAgenda og kan skifte mellem de forskellige organisationer øverst i venstre hjørne.

Se hvordan du skifter mellem organisationer her: Hvordan skifter jeg mellem organisationer?

Modtager du ikke en SMS-kode? Se mere her: Hvorfor modtager jeg ikke nogen SMS-kode?