Hvorfor modtager jeg ingen SMS?

Har du ikke modtaget en SMS med sikkerhedsskoden, skal du kontakte administrator i din organisation, der kan aflæse din SMS-kode på din brugerprofil. Kontaktoplysningerne står nederst i invitationsmailen/glemt adgangskode mailen.

Bemærk:

• Du skal klikke på linket i invitationsmailen / glemt adgangskode-mailen, før der udsendes en SMS-kode.
  • SMS-koden er ikke din nye adgangskode, men en midlertidig sikkerhedsskode du skal bruge sammen med din egen selvvalgte adgangskode.

Hvorfor modtager jeg ikke en SMS-kode?

Forkert mobilnummer

Du er registreret med det forkerte mobilnummer. Tjek derfor mobilnummeret, du er oprettet med - det står i invitationsmailen. Er nummeret forkert, så tag kontakt til administrator af FirstAgenda i din organisation for at få det ændret. Kontaktoplysninger på administrator står ligeledes i invitationsmailen.

Driftsforstyrrelser hos dit teleselskab

Det kan også skyldes at der er driftsforstyrrelser hos dit teleselskab. Her kan du prøve at slukke din mobil. Vente 10 sekunder også tænde for den igen. Modtager du stadig ikke en SMS, så undersøg om der er driftsforstyrrelser ved at klikke ind på et af nedenstående teleselskabers driftsider:

Nyt mobilnummer / skift af teleselskab

Er det et nyoprettet mobilnummer, eller er du ved at få flyttet dit mobilnummer fra et selskab til et andet, kan det skyldes at oprettelslesprocessen endnu ikke er færdigbehandlet, og derved forhindrer SMS'erne i at blive leveret.

Du kan prøve at slukke din mobil. Vente 10 sekunder også tænde den igen og teste om det afhjælper problemet. Hvis ikke, kan der gå et par dage før du kan modtage SMS'erne, så administrator i mellemtiden er nødt til at aflæse SMS-koden for dig under din brugerprofil.

HVORNÅR SKAL MAN BRUGE EN SMS-KODE I FIRSTAGENDA?

En SMS-kode er en ekstra sikkerhedsskode, du skal bruge sammen med din egen adgangskode. Den benyttes til FirstAgenda i disse 3 situationer:

• første gang du logger på FirstAgenda
  • hvis din organisation anvender 2-faktor-login.
  • når du skal skifte din adgangskode