Hvorfor modtager jeg ingen SMS?

Du skal benytte SMS-kode til FirstAgenda i disse 3 situationer:

• første gang du logger på FirstAgenda
  • hvis din organisation har valgt at benytte to-faktor-login.
  • ved skift af adgangskoden

Hvis ikke du modtager nogen SMS-kode i ovenstående situationer, kan det skyldes et af følgende scenarier:

Forkert mobilnummer

Du er registreret med det forkerte mobilnummer. Tjek derfor mobilnummeret, du er oprettet med - det står i invitationsmailen. Er nummeret forkert, så tag kontakt til administrator af FirstAgenda i din organisation for at få det ændret. Kontaktoplysninger på administrator står ligeledes i invitationsmailen.

Driftsforstyrrelser

Det kan også skyldes at der er driftsforstyrrelser hos dit teleselskab. Her kan du prøve at slukke din mobil. Vente 10 sekunder også tænde for den igen. Modtager du stadig ikke en SMS, så undersøg om der er driftsforstyrrelser ved at klikke ind på et af nedenstående teleselskabers driftsider:

Tjek drifsforstyrrelser hos dit teleselskab

Endelig kan årsagen også være driftsforstyrrelser hos dit teleselskab. Som en hjælp har vi linket til nogle af teleselskabernes driftsinfo:

Er der driftsforstyrrelser, så kontakt din administrator og få dem til ar ændre mobilnummeret til et andet. Kontaktoplysningerne står i invitationsmailen.