Hvorfor modtager jeg ingen SMS?

Har du ikke modtaget en SMS med sikkerhedsskoden, skal du kontakte administrator i din organisation, der kan aflæse din SMS-kode på din brugerprofil. Kontaktoplysningerne står nederst i invitationsmailen/glemt adgangskode mailen.

Bemærk:

• Du skal klikke på linket i invitationsmailen / glemt adgangskode-mailen, før der udsendes en SMS-kode.
  • SMS-koden er ikke din nye adgangskode, men en midlertidig sikkerhedsskode du skal bruge sammen med din egen selvvalgte adgangskode.

Hvornår skal man bruge en SMS-kode i FirstAgenda?

En SMS-kode er en ekstra sikkerhedsskode, du skal bruge sammen med din egen adgangskode. Den benyttes til FirstAgenda i disse 3 situationer:

• første gang du logger på FirstAgenda
  • hvis din organisation anvender 2-faktor-login.
  • når du skal skifte din adgangskode

Hvis ikke du modtager nogen SMS-kode i ovenstående situationer, kan det skyldes et af følgende scenarier:

Forkert mobilnummer

Du er registreret med det forkerte mobilnummer. Tjek derfor mobilnummeret, du er oprettet med - det står i invitationsmailen. Er nummeret forkert, så tag kontakt til administrator af FirstAgenda i din organisation for at få det ændret. Kontaktoplysninger på administrator står ligeledes i invitationsmailen.

Driftsforstyrrelser hos dit teleselskab

Det kan også skyldes at der er driftsforstyrrelser hos dit teleselskab. Her kan du prøve at slukke din mobil. Vente 10 sekunder også tænde for den igen. Modtager du stadig ikke en SMS, så undersøg om der er driftsforstyrrelser ved at klikke ind på et af nedenstående teleselskabers driftsider: