Hvorfor modtager jeg ingen SMS?

Du skal benytte SMS-kode til Prepare i disse 3 situationer:

• første gang du logger på FirstAgenda
  • hvis din organisation har valgt at benytte to-faktor-login.
  • ved glemt adgangskode (og skift af adgangskode)

Hvis ikke du modtager nogen SMS-kode i ovenstående situationer, er det sandsynligvis, fordi du er registreret med det forkerte mobilnummer. Tjek derfor mobilnummeret, du er oprettet med - det står i invitationsmailen. Er nummeret forkert, så tag kontakt til administrator af FirstAgenda i din organisation for at få det ændret. Kontaktoplysninger på administrator står ligeledes i invitationsmailen.

Tjek drifsforstyrrelser hos dit teleselskab

Endelig kan årsagen også være driftsforstyrrelser hos dit teleselskab. Som en hjælp har vi linket til nogle af teleselskabernes driftsinfo: