Hvorfor modtager jeg ikke mails?

Der kan være forskellige årsager til, at du ikke modtager dine mails fra FirstAgenda:

1. Mailen er landet i mappen "Uønsket mails" (eller mappen "Clutter" i Outlook 2016). Tjek mapperne i dit mailprogram.
  2. Mailen er landet i din organisations spamfilter. Kontakt din sikkerhedsafdeling og få dem til at tjekke, om der er sat restriktioner op i forhold til at modtage mails fra FirstAgenda samt Amazon AWS.
    • Hvis der er sat spærringer på, skal din organisation tillade mails fra adresserne:
  3. Du er registreret med en forkert e-mailadresse. Kontakt din administrator for organisationen, som kan hjælpe med at rette mailen.

Hvis ingen af delene virker, kan en administrator for din organisation kontakte os, så vi kan se på hvad årsagen kan være.