Hvorfor modtager jeg ikke mails?

Der kan være forskellige årsager til, at du ikke modtager dine mails fra FirstAgenda:

1. Mailen er landet i mappen "Uønsket mails" (eller mappen "Clutter" i Outlook 2016). Tjek mapperne i dit mailprogram.
  2. Mailen er landet i din organisations spamfilter. Kontakt din sikkerhedsafdeling og få dem til at tjekke, om der er sat restriktioner op i forhold til at modtage mails fra FirstAgenda samt Amazon AWS.
    • Hvis der er sat spærringer på, skal din organisation tillade mails fra adresserne:
      • @firstagenda.com
      • smtp.firstagenda.com
      • smtp-out.eu-west-1.amazonses.com
  3. Du er registreret med en forkert e-mailadresse.

Hvis ingen af delene virker, kan en administrator for din organisation kontakte os, så vi kan se på hvad årsagen kan være.