Hvordan skifter jeg mellem organisationer?

Hvis du er medlem af flere organisationer i FirstAgenda, kan du skifte mellem dem, når du er logget ind med din bruger. Det gøres på lidt forskellige måder, alt efter om du anvender webversionen eller iPad versionen af FirstAgenda:

SÅDAN SKIFTER DU MELLEM ORGANISATIONER:

Web

• log ind via https://web.firstagenda.com
  • øverst på siden finder du en rullemenu med organisationens navn
  • klik på menuen og vælg den organisation du vil skifte til.

iPad

Organisationerne vælger du på startsiden af iPad'en. Tryk "Tilbage" til startskærmen, når du vil skifte til en anden organisation.

Bemærk: Hvis du skifter til en organisation med 2-faktor-login, vil du stadig skulle skrive en sms-kode for at logge ind i organisationen.