Hvordan ændrer jeg min personlige e-mail og mobilnummer?

Det er vigtigt, at du altid holder dine brugerindstillinger ved lige og har registreret en korrekt personlig e-mail og et korrekt mobilnummer. Skulle du en dag glemme din adgangskode, er det den personlige e-mail og dit mobilnummer du skal bruge for at kunne skifte adgangskoden til en ny.

Sådan ændrer du din personlige e-mail og mobilnummer:

• log ind i webversionen af FirstAgenda
  • klik på dit navn øverst til højre på siden og vælg "Redigér profil"

• i feltet E-mail (Personlig) og feltet Mobiltelefon indsætter du din nye e-mail adresse og dit nye mobilnummer. Siden gemmer automatisk.

Bemærk: får du besked om at e-mailen allerede er i brug, skal du kontakte din organisations administrator.