Glemt adgangskode? - sådan skifter du den

Hvis du har glemt din adgangskode til FirstAgenda, kan du anvende funktionen Glemt adgangskode, som du finder nederst i loginboksen - både i app'en og på web.firstagenda.com

se hvad du gør, hvis du har glemt din adgangskode:

Få tilsendt en mail til skift af adgangskode

• klik på "Glemt adgangskode?" i bunden af login-siden

• indtast din e-mail (personlig) eller dit brugernavn og klik på pilen

• tjek din e-mail-indbakke og klik på linket i mailen.
  • afvent din SMS kode, som bliver tilsendt, så snart du har klikket på linket i mailen
  • i det øverste felt: indtaster du din nye adgangskode
  • i det nederste felt: indtaster du din SMS-kode

• klik på pilen for at fortsætte.

Din adgangskode er nu skiftet. Log ind med din nye adgangskode.

Kan du ikke logge ind selvom adgangskoden er skiftet?

Tjek at der ikke er udfyldt en gammel adgangskode på forhånd i loginfeltet! Er der udfyldte prikker i feltet skal de slettes! Så du selv kan indtaste din nye adgangskode.

Det er vigtigt at du selv indtaster din nye adgangskode efter du har skiftet den, da din browser (Internet Explorer, Chrome osv.) kan have husket din gamle adgangskode og indtastet den i feltet for dig på forhånd. Er der udfyldte prikker i feltet skal de slettes, så du kan indtaste din nye adgangskode og logge ind. Tjek også at brugernavn/e-mail er indtastet korrekt.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind, selvom du selv indtaster din nye adgangskode, kan det være på grund af evt. stavefejl i din nye adgangskode. Hvis det er tilfældet er du nødt til at starte forfra og skifte adgangskoden igen.

Har du stadig problemer med at logge på, skal du kontakte en administrator af FirstAgenda i din organisation. Kontaktoplysningerne finder du nederst i mailnotifikationen.

Indtastningsforsøg og spærring af bruger

De antal forsøg du har til at taste den rigtige adgangskode, inden din bruger spærres, bestemmes af din organisations administrator. Ønsker du at få sat forsøgsantallet op, bedes du kontakte din administrator af FirstAgenda.

Er din bruger spærret, skal du skifte din adgangskode for at få den låst op igen. Læs evt. mere i denne artikel: Hvad gør jeg når min bruger er spærret