Hvad kan vi hjælpe med?

Kan jeg slette et offline-møde?

Du kan slette offline-møder på 2 måder:

  1. Slet ét offline møde eller
  2. Slet alle offline møder

Slet ét offline møde

  • gå ind på forsiden af et møde du har downloadet til offline-brug
  • tryk på den blå knap "Download
  • slå den grønne "skyder" fra på mødet
  • tryk "Ja" i dialog-boxen

Du har nu slettet offline versionen af det valgte møde.

Slet alle offline møder:

  • stå på det skærmbillede, der viser alle udvalg i venstremenuen
  • klik på det hvide indstillings-ikon (tandhjulet) nederst til venstre  indstillings-ikon
  • tryk på "Ryd lokalt lager
  • i dialogboksen vælger du "Ja"

Du har nu slettet alle offline møder fra din iPad. 

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?