Kan jeg læse møder hvis jeg er offline?

Ja, men før det er muligt, skal dagsordnen eller referatet gøres tilgængelig offline. Dette skal gøres, mens du stadig er online.

Bemærk: at en administrator for udvalget skal have aktiveret offline-funktionen, før det er muligt at lægge møder offline.

Det er kun muligt at læse møderne offline i app'en.

sådan gør du et møde tilgængelig offline:

• log ind i app'en
  • vælg mødet, som du vil læse, når du er offline
  • på forsiden af mødet skal du klikke på "Offline" nederst i højre hjørne

• sæt 'skyderen' til blå i dialogboksen "Tilgængelig offline" . Der går nu et øjeblik, inden mødet er hentet ned på din iPad. Tiden det tager at downloade afhænger af størrelsen på mødet

Hent dagsorden til offline brug

• klik Ok i dialogboksen "Download gennemført"

Dit møde kan nu læses i offline-mode. "Offline"-knappen har skiftet farve til Blå

Det betyder, at mødet nu er hentet ned på din iPad.

I venstremenunen fremgår det, hvilke møder i udvalget du kan læse i offline-tilstand. Kig efter den lille nedadgående pil ud for møderne. Se eksemplet nedenfor.

Bemærk: du skal indtaste en 4-cifret offline-kode, før du kan se møderne i offline-mode. Kan du ikke huske din kode, skal den skiftes mens du er online. Læs mere hvordan du skifter din offline-kode her