Hvorfor bliver download-knappen orange igen?

Hvis der er frigivet en ny version af et møde du har gemt til offline-brug, vil download-knappen skifte tilbage fra blå til orange.

→

Hvis du er offline, vil knappen først skifte fra blå til orange i det øjeblik, du logger dig på FirstAgenda i online-tilstand.

Den orange "Offline"-knap gør dig opmærksom på, at din downloadede dagsorden, som du kan læse i offline-tilstand, er forældet, og at du skal opdatere den.

Sådan downloader du den nyeste version af mødet

• tryk på den orange "Offline"-knap nederst i højre hjørne. Du skal stå på forsiden af mødet, for at kunne se den orange download-knap
  • tryk på "Opdatér offline dagsorden"

• vælg "Ja" til at opdaterer dagsordnen til nyeste version
  • vælg "OK" i dialgoboksen, der kommer frem, når download er gennemført

Din offline-dagsorden er nu opdateret.