Hvad betyder offline-kode?

Første gang du lægger en dagsorden tilgængelig til offline, skal du oprette en 4-cifret offline-kode. Denne kode skal du bruge, hvis du skal logge ind i FirstAgenda app'en, mens den er i offline-tilstand eller iPad'en er i fly-tilstand.

Sådan opretter du din 4-cifrede Offline-kode:

Først skal du downloade en dagsorden til offline brug:

• vælg den dagsorden eller referat, som du vil læse, når du er offline
  • på forsiden af mødet, klikker du på den orange knap "Offline" nederst i højre hjørne

• sæt 'skyderen' til blå i dialogboksen "Tilgængelig offline" .

• der kommer nu en ny dialogboks frem, som beder dig om at oprette en selvvalgt 4-cifretkode.

• din kode bliver automatisk gemt, når du har indtastet den og din dagsorden vil efterfølgende blive tilgængelig offline
  • du skal efterfølgende kun bruge koden, hvis du logger ind i app'en, mens den er i offline-tilstand eller hvis du har sat ipad'en i fly-tilstand.
  • når du skal logge ind i app'en, mens den er i offline-tilstand, ser dialogboksen ud på følgende måde:

NB: Sørg for at oprette en kode, som du kan huske. Du kan eventuelt benytte den 4-cifrede adgangskode, du bruger til din iPad. Se her, hvad du gør, hvis du har glemt din offline-kode