Hvordan ser jeg eksterne bogmærker i browser

VISNING AF EKSTERNE BOGMÆRKER

Hvis visning af eksterne bogmærker er slået til for udvalget, så vil du kunne finde dem på dokumenterne under et punkt. Det er dagsordensamler for udvalget, som kan slå funktionen til.

Visning af bogmærker i browser

• Find en dagsorden og gå ind under et punkt
  • På enten sagsfremstilling, referat eller bilag vises teksten "vis bogmærker", hvis der er eksterne bogmærker på dokumentet
  • Tryk på "vis bogmærker" og tryk på et bogmærke. Du vil nu komme hen til det sted i dokumentet, hvor bogmærket er sat.

• Tryk på "skjul bogmærker", når du ikke længere vil se de eksterne bogmærker i dokumentet.

You voted 'down'.