Hvordan logger jeg ind i FirstAgendas nye mødeplatform?

Det er nemt. Du skal bare indtaste din e-mail og den adgangskode, som du normalt bruger til at logge ind med i FirstAgenda. Det er nøjagtig samme bruger.

Første gang du logger ind i vores nye mødeplatform

For at aktivere din FirstAgenda-bruger i vores nye mødeplatform, er det vigtigt, at du først logger på i FirstAgenda.

• Log ind i FirstAgenda som du plejer
  • Klik på linket Try our new meeting platform øverst til venstre (eller den runde "FirstAgenda"-knap  inde på et møde)
  • Du møder login-siden til vores nye mødeplatform
  • Indtast din e-mail og din adgangskode til FirstAgenda
  • Du har nu aktiveret din bruger i den nye mødeplatform og kan "hoppe" frem og tilbage mellem dine møder i FirstAgenda.

Bemærk:
Når du fremover logger ind i den mødeplatform, skal du logge på med dit FirstAgenda-login. Men hvis dit brugernavn består af et navn/initialer i stedet for en mailadresse, så skal du huske at bruge din private mail + FirstAgenda-adgangskoden ved login i FirstAgendas mødeplatform.

Log ind i FirstAgendas mødeplatform med din Office 365-konto eller via lokal kalender

Hvis du i forvejen har oprettet en bruger til FirstAgendas mødeplatform via Office 365 eller lokal kalender, og hvis din  e-mail i FirstAgenda er den samme e-mail, du benytter ved login med Office-365 eller lokal kalender, så skal du følge vejledningen nedenfor for også at få vist dine FirstAgenda-møder i den nye mødeplatform:

• Log ind i FirstAgenda som du plejer
  • Klik på linket Try our new meeting platform øverst til venstre (eller den runde "FirstAgenda"-knap  inde på et møde)
  • Du møder loginsiden til vores nye mødeplatform
    Hvis din bruger er oprettet via lokal kalender, så skal du indtaste det password du plejer at anvende ved login i FirstAgendas mødeplatform - og ikke din FirstAgenda-adgangskode
    Hvis din bruger er oprettet via Office 365, så skal du klikke på linket: Already have an account connected through Office 365? Click here og herefter logge på med din Office 365-account
  • Du kan nu både se din FirstAgenda-møder og møder fra din kalender

NB:
Hvis du ikke kan se dine FirstAgenda-møder, så er det fordi sync af møder ikke er aktiveret. Se hvordan udvalgsmøder bliver vist i FirstAgendas mødeplatform

Husk også at vores FirstAgenda mødeplatform er tilgængelig som app, så du kan tilgå dine FirstAgenda-møder via mobilen. Se mere om det her: Hvor downloader jeg FirstAgenda til min mobil?