Hvordan får jeg vist dokumenter i fuld skærm?

Sådan får du dokumenter vist i fuld skærm

Læs her hvordan du får vist dokumenter i fuld skærm via web og iPad. I fuldskærmsvisning kan du bruge både note, del kommentar og markeringsfunktionen.

Web

• vælg et dokument, som skal vises i fuld skærm
  • tryk på det lille sorte "kryds" øverst på siden for at se dokumentet i fuld skærm

• vælg om dokumentet skal vises lodret eller vandret via knapperne øverst til venstre

• Klik på det røde kryds yderst til højre for at lukke fuldskærmsvisning igen.

Bemærk: I webversionen af FirstAgenda kan du også få fuld visning ved at klikke på PDF-linket øverste i højre side. Men vær opmærksom på, at du ikke kan oprette noter og markeringer, hvis du benytter PDF-visningen.

iPad

• vælg det dokument, som skal vises i fuld skærm
  • tryk på det sorte liste-ikon øverst til venstre for klokken for at se dokumentet i fuld skærm.

• tryk på liste-ikonet igen for at komme tilbage til normalvisning
You voted 'down'.