Hvor er print-knappen?

Der findes ingen print-knap i FirstAgenda.

Vi har holdt fast i, at FirstAgenda er et digitalt mødesystem, og at et af formålene blandt andet er, at løsningen skal nedskære udgifter til udskrivning og udbringning af papir.

Enkelte gange har vi modtaget henvendelser fra kunder, som ønsker en print-knap, men disse ønsker er med tiden ebbet ud. Vores oplevelse er, at brugerne er glade for enkeltheden ved at snuppe en iPad med i tasken, når de skal til møder fremfor store bunker papirer.

Men Hvis jeg nu skal printe noget ud...

Så kan du altid gemme et punkt ned som PDF via https://web.firstagenda.com

• log på FirstAgenda
  • klik på det bilag eller sagsdokument, du ønsker at få udprintet
  • klik på PDF-linket øverst til højre

• Brug printfunktionen i PDF-programmet

Gentag handlingen for hvert enkelt dokument, du ønsker at printe.