Hvordan sletter jeg en markering?

Du 'sletter' og 'fortryder sletning' af dine markeringer ved hjælp af de 2 pile, der peger henholdsvis mod venstre og højre. Disse pile findes både på iPad og på web.

Slet seneste markering

• gå ind på et punkt hvor du har oprettet markeringer og åben markeringsværktøjet
  • vælg pilen, der peger mod venstre for at slette din markering

Slet seneste markering

Fortryd seneste sletning af en markering

Kom du til at slette en markering ved en fejl, kan du få den tilbage igen på følgende måde:

• vælg pilen der peger til højre, for at fortryde din sletning

Fortryd seneste sletning

viskelæder (iPad)

I app'en har du også mulighed for viske en markering ud. Bemærk at viskelæderet kun er tilgængelig i app'en.

• gå ind på et punkt i et møde, med en markering du ønsker at slette
  • tryk på blyantsikonet øverst i højre hjørne for at åbne markeringsværktøjet
  • tryk på viskelæderet  Viskelæder i eDagsorden  i bjælken nederst på skærmen
  • brug viskelæderet til at viske din markering ud

Bemærk: kan du ikke se de 2 pile på den side, hvor din markering er lavet, skal du åbne markeringsværktøjet ved at:

• Web: venstreklik et sted på siden og vælg markering
  • iPad: vælg blyants-ikonet øverst til højre på siden