Hvordan får jeg overblik over mine markeringer, noter og delte kommentarer?

Du har 3 muligheder for at danne dig et overblik over dine noter og delte kommentarer. Se mere her forneden.

Overblikket

- viser dine noter og delte kommentarer fra et dagsordenpunkt samlet i en liste

Side-overblikket

- viser på hvilke sider i dokumentet du har noter, delte-kommentarer, markeringer og bogmærker gemt.

Fuldskærmsvisning (web)

- viser noter, delte kommentarer, bogmærker og markeringer i en fuldskærmsvisning. Bemærk at denne funktion kun er tilgængelig via https://web.firstagenda.com

Se hvordan du får overbliver over dine noter, delte kommentarer og markeringer på din iPad her:

Overblikket

Overblikket, finder du på hvert eneste punkt i dagsordenen. Hvis der ligger noter eller delte kommentarer gemt, vises det som en lille tæller der angiver hvor mange noter eller delte kommentarer, der ligger gemt på punktet.

• Klik på Overblik i venstremenuen, når du står på et punkt og få overblik over, hvor mange noter og delte kommentarer, du har på et punkt.
  • vil du se alle noter på et punkt klikker du på Noter

• vil du se dine Delte kommentarer på et punkt klikker du på Delte kommentarer.

Side-overblikket

Side-overblikket (eller thumbnail-overblikket) viser et overblik over alle siderne på et punkt i en dagsorden. Her kan du få et hurtigt overblik over, hvilke sider du har lavet dine noter og markeringer på i punktet.

Markeringer vises som et blyantsikon

Noter vises som et note ikon

Delte-kommentarer vises som et kommentar ikon

Bogmærker vises som et bogmærke-ikon

Sådan finder du side-overblikket

• gå ind på et punkt i en dagsorden eller et referat
  • tryk på det lille tabel-ikon  øverst på skærmen.
  • et nyt vindue kommer frem, hvor du kan se et overblik over dine noter, kommentarer, markeringer og bogmærker. Klik på en af siderne i side-overblikket for at gå til siden.

iPad

Web

Bemærk: i webversionen af FirstAgenda, er det muligt at sortere visningen af side-overblikket efter "noter", "delte kommentarer", "markeringer" og "bogmærker".

Fuldskærmsvisning