Mødedeltager - Kom godt i gang

Mødedeltager - kom godt i gang

Velkommen som bruger af Prepare. Inden du skal i gang med at forberede dig i Prepare til dine møder, har vi her en række artikler, som kan hjælpe dig på rette vej. Artiklerne omhandler de forskellige funktioner, du kan gøre brug af i den forberedelse. Her kan du finde en samlet liste over artikler, der beskriver hvordan du får oprettet dit login, finder en dagsorden og til sidst hvordan du bruger de forskellige funktioner. Du kan altid finde flere artikler på support.firstagenda.com.

Installation

Login

Udvalg og møder

Noter, markeringer, kommentarer og bogmærker

OFFLine