Sådan geninstallerer du FirstAgenda på iPad

For at geninstallere app'en skal du først slette din nuværende installation af app'en.

Sådan sletter du FIRSTAGENDA fra din iPad

• hold fingeren nede på FirstAgenda app'en
  • efter ca. 2 sekunder begynder appen at ryste
  • slet ved at klikke på det lille kryds i hjørnet af FirstAgenda app'en

Når du har slettet app'en, skal du finde App Store på din iPad for at installere FirstAgenda igen.

sådan installerer du FIRSTAGENDA app'en igen:

• tryk på App Store ikonet på din iPad
  • anvend søgefunktion i øverste højre hjørne – søg efter "FirstAgenda"
  • tryk på den lille sky med pilen. Den starter nu med at hente FirstAgenda app'en igen.
  • når installationen er færdig, skal du kikke på "Åbn" for at åbne app’en med det samme

Bemærk: du skal have et Apple-id for at hente app's i App Store. Er du ikke logget ind i App Store på din iPad, vil du blive bedt om login-oplysninger. Læs mere om Apple-id.