Hvordan opdaterer jeg app'en?

Sådan opdaterer du app'en:

• åben "App Store" på iPad'en
    • Hvis du har iOS 12: vælg "Opdateringer" i bunden af skærmen
    • Hvis du har iOS 13: vælg dit "Apple ID profilbillede" øverst til højre på skærmen
  • find "Prepare by FirstAgenda" og tryk på "Opdatér".

Du har også mulighed for at sætte din iPad til at opdatere automatisk:

SÅDAN sætter  DU APP'EN til at opdatere AUTOMATISK:

• luk appen ned.
  • gå ind i Indstillinger og tryk på iTunes & App Store
  • find Automatiske overførsler og herefter Opdateringer
  • aktivér opdateringer, så farven ændres til grøn på "skyderen", for at slå automatisk opdatering af apps til

Automatisk opdatering af eDagsorden-app

Vi anbefaler, at du holder app'en opdateret, så du altid har den nyeste version og dermed får den bedste brugeroplevelse.