Hvordan indstiller jeg timeout?

Hvis du synes, at din skærm hurtigt 'går i sort', når du er inaktiv, kan du ændre i Timeout-indstillingerne på din iPad.

Sådan indstiller du timeout på din iPad:

• vælg ikonet Indstillinger på din iPad
  • tryk på Generelt
  • tryk på Automatisk lås
  • vælg hvor mange minutter, der skal gå, før din iPad låser

Indstilling af automatisk lås på iPad

Bemærk, at du automatisk vil blive bedt om at logge ind i FirstAgenda app'en, hvis du har været inaktiv længere tid end det antal minutter, din organisation tillader for inaktivitet. Det er administrator, der bestemmer timeout for FirstAgenda app'en - og det er en generel indstilling, der gælder for alle.

Kontakt evt. administratoren af FirstAgenda i din organisation for at forhøre dig om timeout.