Hvordan indstiller jeg sproget?

SÅDAN INDSTILLER DU SPROGET

iPad

Du kan ikke indstille sproget direkte i app'en. Du skal gøre det i iPad’ens generelle indstillinger.

• luk FirstAgenda app'en ned
  • vælg Indstillinger for iPad'en
  • tryk på Generelt
  • gå ned ad siden og vælg Sprog og område
  • tryk på iPad-sprog og ændre til det sprog, du foretrækker. (Hvis du for eksempel ønsker at ændre sproget til engelsk: vælg Engelsk, tryk OK. iPad’en vil nu spørge, om du vil ændre sproget, tryk Fortsæt)

indstilling af iPad-sproget

• du har nu ændret sproget til engelsk både på iPad'en og i FirstAgenda app'en

Web

• login via https://web.firstagenda.com
  • klik på dit navn øverst til højre
  • vælg "Redigér profil"
  • vælg et sprog du ønsker at skifte til. Siden gemmer automatisk.

Se evt. mere i denne artikel: hvor redigerer jeg min brugerprofil?