Hvordan får jeg FirstAgenda på min iPad?

For at kunne anvende FirstAgenda app'en skal du hente den i App Store.

• tryk på App Store ikonet på din iPad
  • anvend søgefunktionm i nederste højre hjørne – søg efter FirstAgenda
  • (tjek at "Filtre" er sat til "Kun iPad")
  • tryk på Installer
  • når installationen er færdig, skal du kikke på Åbn for at åbne app’en med det samme
  • du kan også hente app'en ved at følge dette link fra din iPad: Hent FirstAgenda

Bemærk du skal have et Apple-id for at hente app's i App Store. Er du ikke logget ind i App Store på din iPad, vil du blive bedt om login-oplysninger. Læs mere om Apple-id.