Kan jeg dele kommentarer i "øvrige udvalg"?

Som udgangspunkt er det ikke muligt at dele kommentarer i "Øvrige udvalg". Dvs. udvalg som du ikke selv er medlem af. "Del-kommentar" funktionen kan slet ikke vælges på et møde.

Men med en indstilling aktiveret for organisationen, er det muligt for ikke-udvalgsmedlemmer at starte en delt kommentar med medlemmer i andre udvalg. Ønskes denne indstilling aktiveret for din organisation, kan en administrator kontakte os på support@firstagenda.com. Husk at indstillingen vil slå igennem på alle udvalg i hele organisationen.

Sådan deler du en kommentar i "øvrige udvalg"

• i venstrenavigationen vælger du et udvalg under "Øvrige udvalg"
  • find et dokument i et møde og start en delt kommentar - ligesom du gør i dine egne udvalg. Se hvordan du starter deling af kommentarer
  • udvalgsmedlemmet, som du har delt en kommentar med, kan efterfølgende svare på din kommentar (men de kan ikke selv starte en ny kommentar med dig, fordi du ikke er medlem af udvalget)

Hvorfor få aktiveret denne funktion?

I skal overveje om I synes, at denne funktion giver mening for jer. Som "Del kommentar" virker i dag er det meget let at forstå, at det kun er udvalgsmedlemmer, der kan 'chatte' sammen. Når denne funktion er aktiveret bliver det lidt mere uklart, hvem der kan skrive til hvem. Men funktionen giver mening, hvis ikke-medlemmer har brug for at kommenterer på emner, som tages op i udvalget. Det kunne være suppleanter, medarbejdere eller andre, som ikke er med i udvalget, men som skal følge med i de sager, der bliver taget stilling til på mødet.