Hvordan tilføjer / fjerner jeg udvalgsmedlemmer fra en igangværende samtale?

Når du deler kommentar med andre udvalgsmedlemmer, har du mulighed for at tilføje udvalgsmedlemmer, som ikke tog del i samtalen fra begyndelsen. Det er en hurtig måde at inddrage et andet udvalgsmedlem i en diskussion/snak.

På samme måde kan du også fjerne et udvalgsmedlem midlertidigt fra en bestemt samtale.

Bemærk: når du tilføjer et udvalgsmedlem, bliver vedkommende kun tilføjet til den aktuelle samtale. Dvs. næste gang du vil opretter en ny delt kommentar med gruppen, vil udvalgsmedlemmet ikke fremtræde. Ønsker du at tilføje udvalgsmedlemmet permanent til gruppen, skal du derfor starte en helt ny gruppesamtale.

Sådan tilføjer/fjerner du et udvalgsmedlem fra en gruppesamtale

• åbn en eksisterende samtale i et dokument
  • iPad: klik på det orange plus ikon
  • Web: klik på "Tilføj/fjern udvalgsmedlemmer til samtalen"

• vælg det udvalgsmedlem du ønsker at tilføje/fjerne. I dette eksempel har vi valgt at tilføje "Søren Kyd" til samtalen

• iPad: klik på den orange pil   for at gemme
  • Web: klik på "Gem ændringer" for at gemme

Du har nu tilføjet/fjernet et udvalgsmedlem i samtalen.

Vigtig at vide, når du tilføjer eller fjerne udvalgsmedlemmer:

• Når et udvalgsmedlem er tilføjet til en samtale, vil vedkommende kunne læse ALLE delte kommentarer der er skrevet i samtalen
  • Når et udvalgsmedlem fjernes fra en samtale, er brugeren udelukket fra samtalen med det samme
  • Alle udvalgsmedlemmer kan se når et nyt udvalgsmedlem tilføjes eller fjernes, og hvem der har tilføjet/fjernet medlemmer
  • Alle udvalgets medlemmer kan tilføje/fjerne udvalgsmedlemmer i samtaler
  • Tilføjede udvalgsmedlemmer vil IKKE være tilføjet permanent. Så næste gang du starter en samtale med gruppen, vil medlemmet ikke være der
  • Fjernede udvalgsmedlemmer er IKKE fjernet permanent fra gruppesamtalen. Så næste gang du starter en samtale med gruppen, vil medlemmet stadig være der
  • For at tilføje eller fjerne et udvalgsmedlem permanent, skal du oprette en helt ny gruppesamtale, hvor du har tilføjet / undladt udvalgsmedlemmet fra starten af