Hvordan deler jeg en kommentar?

Med del kommentar-funktionen har du mulighed for at dele dine tanker omkring et emne både før, under og efter et møde.

Klik på videoen nedenfor for at se, hvordan du deler en kommentar med en anden mødedeltager.

sådan deler du en kommentar:

• vælg den dagsorden, som du gerne vil dele en kommentar i
  • iPad: hold fingeren nede på skærmen og vælg del kommentar-ikonet

• Web: Venstreklik med musen og vælg del kommentar-ikonet

• vælg en eller flere personer, som du gerne vil sende en besked til
  • tryk på skriv besked
  • skriv din besked og tryk på send

NB: Når du først har sendt din besked, så kan du ikke slette den igen.