Jeg har AD-login og kan ikke logge på eksterne organisationer

Det skyldes, at din e-mail er reserveret til AD-login i din AD organisation. Du skal derfor anvende dit brugernavn, som ikke er din AD-mail, for at få adgang til eksterne organisationer.

Situationen er, at du tidligere har benyttet din AD-mail som brugernavn i samtlige af dine organisationer. Nu har din AD-organisation ændret loginformatet til at være AD-login frem for FirstAgenda login - det betyder, at du fremover kun kan benytte din AD-mail i din AD-organisation.

Hvad gør jeg for at få adgang til de eksterne organisationer?

Har du ikke et brugernavn, skal du have et brugernavn tildelt af en administrator i din AD-organisation.

Kontakt administrator i en af de organisaitoner, du benytter. Du finder kontaktmailen ved at logge på web.firstagenda.com og klikke på dit profilbillede i øverste højre hjørne.

Så snart du har fået et brugernavn tildelt, logger du ind i den eksterne organisation med dit brugernavn og din adgangskode, som du plejer.