Hvordan logger jeg ind med AD-login?

Er du AD-bruger, skal du logge ind med din e-mail og adgangskode, som du normalt bruger, når du logger ind på din arbejds PC og i andre interne systemer i din kommune/organisation.

Sådan logger du ind med AD-login

• Klik ind på web.firstagenda.com
  • Indtast din AD-mail i det øverste felt

Bemærk at adgangskode feltet forsvinder når du indtaster din AD-mail.

• Klik på den lilla pil for at komme videre til næste side. Du bliver nu redirectet til din organisations AD-login side.

Bemærk: at login-billedet kan se anderledes ud for din organisation

• Indtast adgangskode til dit AD-login

Når du logger ind via en browser på din PC eller Mac, vil du kun blive mødt af AD-login-billede, første gang du logger på med din AD-bruger. Næste gang du logger på Prepare, kan du nøjes med at indtaste din e-mail i Prepare loginboksen og dernæst klikke på pilen.

På iPad er det nødvendigt at indtaste AD-login'et, hver gang du logger ind. Læs evt. mere i denne artikel: hvorfor husker min iPad ikke mit AD-login?