Hvordan skifter jeg mellem organisationer?

Hvis du er medlem af flere organisationer i FirstAgenda Prepare, kan du skifte mellem dem, når du er logget ind med din bruger. Det gøres på lidt forskellige måder, alt efter om du anvender webversionen eller iPad versionen af FirstAgenda Prepare:

SÅDAN SKIFTER DU MELLEM ORGANISATIONER:

Web

• klik på menuen og vælg den organisation du vil skifte til.

iPad

Organisationerne vælger du på startsiden af iPad'en. Tryk "Tilbage" til startskærmen, når du vil skifte til en anden organisation.

Bemærk: Hvis du skifter til en organisation med 2-faktor-login, vil du stadig skulle skrive en sms-kode for at logge ind i organisationen.

You voted 'op'.