Opret bruger til LetDialog med integration til KMD Nova ESDH

Som medarbejder i en kommune, der benytter sig af KMD Nova ESDH, er det nu muligt at oprette en dialog direkte fra en sag i ESDH-systemet. Dialogen bliver automatisk journaliseret, og når dialogen først er oprettet, kan du skrive med borgeren fra både PC og smartphone. Du henter appen i App Store eller Google Play Butik.

Før du kan oprette en dialog fra KMD Nova ESDH, skal du være oprettet som bruger i LetDialog. Følg vejledningen nedenfor.

Vejledning

Denne vejledning tager udgangspunkt i LetDialog fra en PC.

1. Gå til www.letdialogen.dk og klik "Opret bruger"
  2. Vælg brugertypen "Intern medarbejder" og klik "Næste" - er du i tvivl om, hvilken brugertype du skal vælge? Læs her.
  3. Vælg din kommunes netværk i dropdown menuen og indtast en selvvalgt adgangskode og klik "Opret"
    OBS: Adgangskoden skal du benytte til at logge ind i LetDialog-app'en
  4. Klik på din kommune på listen
  5. Vælg din Windows konto på listen eller log ind med dit brugernavn og dit password
  6. Indtast din e-mail adresse og afslut med "OK"
  7. Vælg den organisationsenhed (afdeling), som du tilhører og klik på  Plus

​Nu er du oprettet i LetDialog og kan nu oprette dialoger med borgerne :-) Læs mere om, hvordan du opretter en dialog fra KMD Nova ESDH.