Hvordan journaliserer jeg mine dialoger fra LetDialog?

LetDialog understøtter journaliseringspligten ved, at dialogen kan hentes som PDF og herefter journaliseres i et ESDH- eller fagsystem. Læs mere om, hvordan du henter dialogen ud som PDF i denne vejledning.

Vejledning

1. Log ind i LetDialog og klik på den dialog, som du ønsker at journalisere
  2. Klik på "Info"  og derefter "Hent dialog som PDF"
  3. Nu kan du hente hele dialogen ved at klikke "Hent PDF". Ønsker du kun at hente dele af dialogen, så angiv et datointerval ved at klikke på dato-felterne og afslut med "Hent PDF"

Når du har klikket "Hent PDF" bliver dialogen downloadet til din PC eller smartphone. Vær derfor opmærksom på at få slettet PDF'en fra din enhed, så snart du har journaliseret den i det pågældende ESDH- eller fagsystem.