Hvordan tilføjer jeg deltagere til en dialog? (app)

Når dialogen er oprettet, er det muligt at tilføje flere deltagere til dialogen. Vær opmærksom på, at nye deltagere kan se al korrespondance som er foregået i dialogen. Borger bør derfor give samtykke til, at nye deltagere træder ind i dialogen. Du kan gøre borger til samtykkegiver, inden du tilføjer nye deltagere til dialogen. Læs mere om samtykkefunktionen her.

Vejledning

1. Log ind i LetDialog og klik på den dialog, hvor du ønsker at tilføje en deltager
  2. Klik på det blå "i"-ikon og klik på "Deltagere"
  3. Tilføj deltagere til dialogen ved at klikke på det blå ikon  i højre hjørne
  4. Søg deltageren frem og klik på deltagerens bruger
  5. Angiv deltagerens rolle, om deltageren skal være samtykkegiver eller dialogansvarlig og klik "Gem"

Nu er deltageren tilføjet til dialogen, og I kan nu skrive sammen.