Hvordan opretter jeg en ny dialog? (web)

Opret dialog

Som intern medarbejder kan du oprette dialoger i LetDialog. En dialog kan bestå af direkte kontakt mellem dig og en borger, eller den kan involvere flere andre personer f.eks. forældre, lærer, psykolog og sagsbehandler. Når du opretter en dialog, så er du pr. automatik dialogansvarlig.

Den dialogansvarlige i dialogen kan:

• Tilføje andre deltagere til dialogen
  • Gøre en deltager til samtykkegiver
  • Gøre en deltager til dialogansvarlig
    (OBS: Det er kun muligt at gøre en bruger til dialogansvarlig, hvis brugeren har "Opret dialog"-rettighed i den organisationsenhed, hvor dialogen er oprettet)
  • Lukke dialogen
  • Genåbne dialogen

VEJLEDNING

Følg denne vejledning for at oprette en ny dialog.

1. Log ind i LetDialog på www.letdialogen.dk og klik "Opret dialog"
  2. Vælg den organisationsenhed som dialogen skal oprettes under, udfyld felterne og klik "Gem"
    • ​Omhandler (persons navn): Skriv navnet på den person, som dialogen drejer sig om
    • Overskrift: Angiv en overskrift på dialogen f.eks. "Generelt" eller "Dialog om trivsel
    • Emne: Angiv hvad formålet er med dialogen, og hvad deltagerne kan forvente af kontakt i dialogen
    • Rolle: Angiv din rolle i dialogen (F.eks. dialogansvarlig, kontaktperson, mentor eller lignende)
  3. Når felterne er fyldt ud klik "Opret"
  4. Søg nu de deltagere frem, som skal indgå i dialogen og tilføj dem. Angiv om deltagerne skal være samtykkegiver og klik "Gå til dialogen"

Brugerne skal altså være oprettet før de kan blive tilføjet til dialogen i LetDialog. Har du ikke allerede gjort dette, kan du læse med herunder og lære hvordan:

Nu er dialogen oprettet, og du kan skrive til deltagerne som indgår i dialogen.

Har du journalpligt? Så læs mere om, hvordan du journaliserer dialogerne fra LetDialog her.