Hvordan opretter jeg en dialog og inviterer en borger?

Som intern medarbejder kan du oprette dialoger i LetDialog. En dialog kan bestå af direkte kontakt mellem dig og en borger, eller den kan involvere flere andre personer f.eks. forældre, lærer, psykolog og sagsbehandler.

Når du opretter en dialog, kan du invitere endnu ikke oprettede borgere ind i dialogen via SMS- og/eller Mail-invitation. Er borgeren allerede oprettet i LetDialog, så kan du let søge dem frem ved hjælp af søgefeltet.

Læs mere om, hvordan du gør her:

1. Log ind i LetDialog på www.letdialogen.dk og klik "Opret dialog"
  2. Indtast følgende:
    Dialogoverskrift: F.eks. "Mentorordning" eller "Generelt"
    Emne: Angiv hvad formålet er med dialogen, og hvad deltagerne kan forvente af kontakt i dialogen
    Rolle: Angiv din rolle i dialogen (F.eks. dialogansvarlig, kontaktperson, mento eller lignende)
    Organisationsenhed: Vælg den organisationsenhed (afdeling) som dialogen skal oprettes under
  3. Klik "Næste"
    Hvis borgeren er oprettet i LetDialog kan du nu søge vedkommende frem og tilføje vedkommende til dialogen. Er borgeren ikke oprettet endnu, så kan du sende dem en invitation til LetDialog:
  4. Klik "Invitér borger" og angiv om borgeren skal modtage en invitation på SMS, E-mail eller begge dele og indtast borgers telefonummer og/eller E-mail-adresse og klik på "Invitér"
    Udfyld felterne

5. For at færdiggøre oprettelsen klik på "Opret dialog" - systemet sender nu en invitation til borgeren på SMS, e-mail eller begge dele
    Opret dialog

Vær opmærksom på, at borgeren først inviteres, når du klikker "Opret dialog".
Når borgeren har brugt invitationen og færdiggjort oprettelsen af sin LetDialog-bruger, så vil du modtage en mail som bekræfter dette samt en notifikation i dialogen: