Hvordan lukker jeg en dialog?

Du kan nemt lukke en dialog, såfremt der ikke længere er behov for den og du har rollen som dialogansvarlig i dialogen. Er du deltager i en dialog, som skal lukkes, men dialogansvarlig har ikke mulighed for at lukke den? Kontakt din LetDialog-administrator. 

Vejledning til pc

  1. Log ind i LetDialog på www.letdialogen.dk og klik på den dialog, som du ønsker at lukke 
  2. Klik på "Info"  Info-knap og derefter på "Luk dialogen"
  3. Nu bliver du mødt af et pop-up vindue, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at lukke dialogen. Klik "Luk dialogen"

Når dialogen er lukket, har du også mulighed for at slette den helt. Vær opmærksom på, om andre deltagere i dialogen har behov for at journalisere dialogen, inden den slettes. 
Find den lukkede dialog i dit dialogoverblik, og klik på menupunktet "..." i højre side og derefter  Slet dialog

Vejledning app

  1. Log ind i LetDialog på din smartphone og klik på den dialog, som du ønsker at lukke
  2. Klik på det blå "i"-ikon  Info-knap og klik   "Luk dialogen"
  3. Bekræft at du har notificeret deltagerne samt journaliseret dialogen ved at hakke af i tjekboksene og afslut med "Luk"

 

En lukket dialog vil stadig fremgå af dit dialogoverblik, og vil blive slettet efter 30 dage, såfremt den ikke genåbnes.
Læs mere om hvordan du genåbner en dialog her. 

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?