Hvordan genåbner jeg en dialog?

Når du lukker en dialog, vil den stadig fremgå af dit og deltagernes dialogoverblik. Hvis dialogen ikke genåbnes, vil den automatisk blive slettet efter 30 dage, og den forsvinder dermed fra dialogoverblikket.

Indenfor de 30 dage har du mulighed for at genåbne dialogen. Følg vejledningen for at lære hvordan. 

Vejledning til pC

  1. Log ind i LetDialog på www.letdialogen.dk og klik på den dialog, som du ønsker at genåbne
  2. Klik på "Info" Info-knappen  derefter på "Genåbn dialog" 

Nu kan du og de andre deltagere i dialogen skrive indlæg i dialogen igen. 

Vejledning til app 

  1. Log ind i LetDialog på din smartphone og klik på den dialog, som du ønsker at genåbne
  2. Klik på det blå "i"-ikon  "Info-ikon" og klik  "Genåbn dialogen"

Har du ikke adgang til at genåbne den dialog, som du deltager i? Kontakt den dialogansvarlige i dialogen eller tag kontakt til din LetDialog-administrator.  

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?