Sådan opretter du en bruger (web)

LetDialog kan tilgås fra din PC via www.letdialogen.dk. På samme måde kan du tilgå LetDialog i en browser fra din iPad eller Tablet. LetDialog fungerer også som app til din smartphone. Hent appen i App Store eller Google Play.

Denne vejledning tager udgangspunkt i LetDialog fra en PC.

OPRETTELSE

1. Gå til www.letdialogen.dk og klik "Opret bruger"
  2. Vælg brugertypen "Intern medarbejder" og klik "Næste"
  3. Vælg din kommunes netværk i dropdown menuen og indtast en selvvalgt adgangskode og klik "Opret"
    OBS: Adgangskoden skal du benytte til at logge ind i LetDialog-app'en
  4. Klik på din kommune på listen
  5. Vælg din Windows konto på listen eller log ind med dit brugernavn og dit password
  6. Indtast din e-mail adresse og afslut med "OK"
  7. Vælg den organisationsenhed (afdeling) som du tilhører og klik på   Blå plus ikon

​Nu er du oprettet i LetDialog og kan nu oprette dialoger med borgerne :-)

Læs mere om, hvordan du opretter en dialog fra din smartphone her.