Sådan opretter du en bruger (app)

LetDialog kan tilgås via smartphone ved at hente appen LetDialog i App Store eller Google Play. Du kan også tilgå LetDialog fra din PC via www.letdialogen.dk. På samme måde kan du tilgå LetDialog i en browser fra din iPad eller Tablet.

Denne vejledning tager udgangspunkt i LetDialog fra en smartphone (Android).

Vejledning

Start ud med at hente LetDialog til din smartphone i App Store eller Google Play Butik.

1. Åbn app'en og klik på "Opret bruger"
  2. Vælg brugertypen "Intern medarbejder" og klik "Næste"
  3. Vælg din kommunes netværk i dropdown menuen, indtast en selvvalgt adgangskode og klik "Opret"
    OBS: Adgangskoden skal du benytte til at logge ind i LetDialog-app'en  Oprettelse af Intern medarbejder
  4. Vælg den organisation/kommune, som du arbejder i
  5. Log ind med dit Windows login og klik "Næste"
  6. Indtast din e-mailadresse og klik "OK"
  7. Vælg den organisationsenhed (afdeling) som du tilhører og klik på  Blå plus-ikon

8. Luk vinduet og åbn LetDialog app'en igen. Log ind med din e-mail og din selvvalgte adgangskode

​Nu er du oprettet i LetDialog og kan nu oprette dialoger med borgerne :-)

Læs mere om, hvordan du opretter en dialog fra din smartphone her.