Hvad kan man i en dialogtråd?

Du kan bruge denne vejledning til at få et overblik over de forskellige funktioner i LetDialog.

Indholdsfortegnelse:

1. Skriv og send beskeder
  2. Tilføj et billede
  3. Tilføj et PDF-dokument
  4. Indsæt et link
  5. Hvad kan info-knappen?
  6. Dialogroller

Skriv og send beskeder

Du kan skrive og sende beskeder i LetDialog.

• Klik på "Dialoger" i venstremenuen og vælg den dialog du ønsker at skrive en besked i.
  • Når du er inde på dialogen, vil du kunne se denne bar nederst på siden:
  • Skriv den besked du ønsker at sende
  • Husk at klikke på den blå knap "Send", når du er klar til at afsende beskeden til modtageren og hvem der ellers deltager i dialogen.
  • Beskeden vil se således ud og indeholde tidspunkt og dato:

Tilføj et billede

• Klik på det lille "+" ved siden af "Send" og du får følgende valgmuligheder frem:
  • Klik på "Billede" og vælg en fil fra din computer.
  • Billedet vil blive vedhæftet som en fil og du skal blot klikke på "Send" for at sende billedet i dialogen.

TIlføj et PDF-dokument

• For at sende et PDF-dokument, skal du ligesom med billedet, klikke på det blå "+"
  • Vælg "PDF-dokument" og udvælg herefter et dokument fra din computer i PDF-format.
  • Husk at klikke på "Send" og dit PDF-dokument deles i dialogen.

Indsæt et link

• Du kan også indsætte et link ved at klikke på "Link"
  • Herfra dukker der en boks op, hvor du kan indsætte et link til en hjemmeside.

Hvad kan info-knappen?

Hvis du klikker på "Info"-knappen øverst til højre, vil du må tre følgende muligheder:

• Deltagere: Her kan du se hvilke andre deltagere der indgår i dialogen
  • Dialoginformation: Her kan du se overskriften på dialogen samt emnet der drøftes
  • Hent dialog som PDF: Ved at klikke her, gør du klar til at downloade dialogen og alt dens indhold. Du kan vælge hvilken periode af dialogen der skal tages med. Klik på "Hent PDF", når du er klar og der downloades en PDF til min computer.

Dialogroller

Har du brug for at kende til kendetegnene ved de forskellige dialogroller, så kan du læse med her: Hvilke dialogroller findes der i LetDialog?