Hvad er en pseudonym-bruger?

I nogle tilfælde vil brugere der logger ind med NemID blive oprettet som pseudonym-bruger. Dette skyldes blandt andet, at borger har adressebeskyttelse, hvorfor vi ikke får borgerens navn. Denne guide viser dig, hvordan du kan redigere navnet på brugeren.

Vejledning

1. Gå til "Brugere" og søg på "Pseudonym"

2. Find den bruger, som skal have ændret navnet (Se punkt 1)
    (Du kan søge brugerens e-mail adresse)

3. Klik på de tre prikker "..." og vælg rediger (Se punkt 3)

4. Når du har klikket på "Rediger" vil følgende skærm blive vist, og i punkt 1 kan du ændre navnet. Husk at klikke på "Gem" som vist med blå pil: