Hvordan tester jeg, om der er 'hul' igennem?

Inden du opsætter en Scheduled task, til automatisk overførsel af jeres dagsordner og referater til FirstAgenda, vil det være en god idé at foretage en manuel test for at sikre, at I kan overføre dagsordner via upload-klienten.

Sådan laver du en hul-igennem-test:

• installér først FirstAgenda Upload-klient og godkend serveren. Læs mere om installation af upload-klient.
  • placér en test-dagsorden i den mappe, hvorfra dagsordnerne skal sendes til FirstAgenda
  • gå derefter til mappen med installationsfilerne, og kør filen FirstAgendaStarter.exe
  • log på FirstAgenda og vælg menuen Udvalg
  • klik på det udvalg, som testdagsordnen er lavet i
  • knyt dig til udvalget og gør dig til dagsordensamler
  • vælg herefter menuen Møder
  • under kolonnen Version under indlæsning vil din testdagsorden ligge, hvis overførslen er lykkedes
  • klik evt. på knappen Læs, og tjek at alt ser godt ud