Hvordan aktiveres to-faktor-login?

Du kan ikke selv aktivere to-faktor-login i dine organisationsindstillinger, da dette er et ekstra modul. Du skal derfor kontakte FirstAgenda Support på support@firstagenda.com, for at få hjælp til at aktivere to-faktor-login.

Med to-faktor-login kan du øge sikkerheden omkring brugen af FirstAgenda yderligere. Der er to måder, du kan benytte to-faktor-login på:

1. Den ene er, at du kan vælge at brugerne af din organisation skal logge på med både deres adgangskode og en tilsendt SMS-kode, hver gang de logger på FirstAgenda.
  2. Den anden måde er, at de kun skal logge på med deres adgangskode og en tilsendt SMS-kode, når de logger på FirstAgenda uden for din koncerns netværk. Du har mulighed for at vælge flere forskellige netværk, som brugerne kan tilgå uden at skulle skrive både adgangskode og SMS-kode.